Ne poți scrie

  Search
  top

  SOCIAL MEDIA MARKETING & ADVERTISING

  Fie că ai un business la început de drum sau acum te pregătești să îți lansezi afacerea, noi venim în sprijinul tău cu strategia de marketing online bine structurată și adaptată bugetului disponibil. Azi afacerile care nu sunt prezente și pe internet, au șanse foarte mici să se dezvolte.

  Lucrăm împreună la povestea business-ului tău! Lucrăm împreună la povestea business-ului tău! Lucrăm împreună la povestea business-ului tău!

  Zi de zi observăm tot mai mult faptul că domeniul de afaceri migrează către mediul online iar strategiile de marketing și promovare trebuie să țină cont de acest lucru. În plus, având în vedere faptul că peste 2 miliarde de utilizatori de internet accesează zilnic rețelele sociale, investiția în promovarea pe Facebook și Instagram (lideri ca număr de utilizatori) reprezintă o decizie înțeleaptă.

  Echipa noastră este aici pentru a te ajută să atragi atenția persoanelor interesate de ceea ce vinzi. Ce putem face mai concret pentru a te ajută să aduci în social media imaginea brand-ului tău?

  – Te ajutăm să creezi sau să optimizezi conturile afacerii tale astfel încât că corespundă cu imaginea pe care dorești să o promovezi;

  – Realizăm elemente grafice care să îți pune în valoare imaginea (cover-uri personalizate, imagini de profil, etc.);

  – Construim postări comerciale, educaționale sau interactive astfel încât să creștem nivelul de reacție al persoanelor ce fac parte din publicul tău țintă;

  – Promovăm articolele din blog;

  – Conturăm campanii de promovare în funcție de obiectivele stabilite și monitorizăm rezultatele acestora;

  – Ne axăm pe creșterea vizbilității (boost post) anumitor postări astfel încât să ajungem la publicul tău țintă;

  – Concepem și realizăm landing page-uri optimizate pentru campaniile tale promovare;
  Pentru că stabilim încă de la început o strategie coerentă de promovare, te ajutăm să economisești timp, sa optimizezi bugetul alocat și să maximizezi șansele de a atrage cât mai mulți clienți.

  SCHIMBĂM REGULILE JOCULUI!

  Îți analizăm afacerea pentru a îți înțelege clienții, produsele și serviciile astfel încât să construim o versiune a planului aplicabilă 100% doar afacerii tale. Trecem apoi la analizarea amănunțită a statusului site-ului tău, audit SEO avansat, analiza paginilor de Social Media, teste de uzabilitate etc.

  Concepem o strategie de marketing potrivită pentru nevoile afacerii tale. Știm cum să ne folosim de paginile de social media pentru a dezlănțui forța conținutului din site-ul tău și a susține eforturile de SEO, lead generation și vânzare.

  În momentul în care îți pui clientul pe primul loc, poți să faci SEO corect. Așa că îți oferim un avantaj ce nu o să le convină deloc competitorii tăi: servicii SEO gândite să te ducă pe primele poziții prin tactici și strategii etice, pe termen lung.

  Da, oamenii chiar dau click pe ad-uri. Da, campaniile PPC chiar funcționează. Însă doar atunci când sunt realizate așa cum trebuie. Fiecare set de ad-uri este bazat pe performanță, aliniat misiunii și obiectivelor business-ului tău, fiind optimizat pentru a obține rezultatele maxime, la un cost minim.

  Îți oferim servicii de lead generation personalizate, analizând în primul rând piața ta țintă, abordările firmelor concurente, și, în funcție de rezultate, dezvoltăm stimulente relevante, atractive, ce duc la decizii emoționale satisfăcătoare atât pentru clienții tăi, cât și pentru brand.

  Mesajele pe care le conturăm pentru tine sunt menite să impresioneze și să determine acțiunea. Când mail-urile sunt personalizate, clientul simte că face parte din familia ta, că poate să aibă încredere în ceea ce îi spui și ceea ce îi arăți.

  Construim comunități reale în jurul brandurilor sau a produselor, cu o capacitate de influență la nivel afectiv. Dezvoltăm conținut de înaltă valoare cu valențe puternice, strategice, care duc la creșterea interacțiunii cu brandul. Expertiza noastră și strategia de comunicare în mediile sociale se aplică prin dezvoltarea de content relevant, gestionarea comunităților de fani, construirea și dezvoltarea de aplicații unice pentru fiecare client. Administrăm diverse platforme: Facebook, Linkedin, Youtube, Instragram, Google, Tik Tok etc.

  Pachetele noastre de lucru

  prețuri finale, cu toate taxele incluse

  Dacă pachetele propuse nu sunt potrivite pentru ceea ce ai nevoie în afacerea ta, nicio problemă. Spune-ne ce îți dorești să obții și vom reveni cu o ofertă personalizată nevoilor tale!

  • Basic Plan
  • Lunar De la 350 euro
   monthly
  • Analiză prezență online business și stabilire strategie.
   Stabilire și editare grafică plan editorial, pe baza textelor și materialelor foto/video client.

   Administrare rețele sociale și postare conform planificării agreate:
   Facebook, Instagram 1 postare/zi (Lu-Vi)
   20 Facebook, Instagram Story (Lu-Vi)

   Raportare trimestrială.

  • Pro Plan
  • Lunar De la 550 euro
   monthly
  • Include planul Basic, detaliat alăturat (reach organic) + setare campanii plătite Fb + I

   Configurare și administrare reclame Facebook/ Instagram (Maxim 5 campanii noi/ lună) *Buget investit separat de către client; alegem împreună reclamele pentru o optimizare a promovării

   Raportare trimestrială.

  • Expert Plan
  • Lunar De la 800 euro
   monthly
  • Include planul Pro, detaliat alăturat (reach organic + plătit) + Google Ads

   • Setare și administrare Google Ads (în limita a max. 5 campanii noi/ lună)

   Raportare trimestrială.

  Dacă ai un shop online, sau ai nevoie de o prezență online mai agresivă, vom stabili o ofertă personalizată ție. Putem include:

  • Integrare magazin cu Shop Facebook/ Instagram;
  • Setare și administrare Facebook Catalog;
  • Setare și administrare Google Merchant;
  • Setare și administrare canal YouTube;
  • Reclame pe YouTube;
  • Campanii NewsLetter;
  • Actualizare și mentenanță website wordpress.

  Contactează-ne

  Ajutăm o multitudine de tipuri de business să se promoveze în online prin social media, reclame plătite, email marketing sau servicii de copywriting. Hai să discutăm despre cum putem crește împreună business-ul tău, prin campanii eficiente!

  SOLICITARE OFERTĂ