Ne poți scrie

  Search
  top

  SOCIAL MEDIA MARKETING & ADVERTISING

  Fie că ai un business la început de drum sau acum te pregătești să îți lansezi afacerea, noi venim în sprijinul tău cu strategia de marketing online bine structurată și adaptată bugetului disponibil. Azi afacerile care nu sunt prezente și pe internet, au șanse foarte mici să se dezvolte.

  Lucrăm împreună la povestea business-ului tău! Lucrăm împreună la povestea business-ului tău! Lucrăm împreună la povestea business-ului tău!

  Zi de zi observăm tot mai mult faptul că domeniul de afaceri migrează către mediul online iar strategiile de marketing și promovare trebuie să țină cont de acest lucru. În plus, având în vedere faptul că peste 2 miliarde de utilizatori de internet accesează zilnic rețelele sociale, investiția în promovarea pe Facebook și Instagram (lideri ca număr de utilizatori) reprezintă o decizie înțeleaptă.

  Echipa noastră este aici pentru a te ajută să atragi atenția persoanelor interesate de ceea ce vinzi. Ce putem face mai concret pentru a te ajută să aduci în social media imaginea brand-ului tău?

  – Te ajutăm să creezi sau să optimizezi conturile afacerii tale astfel încât că corespundă cu imaginea pe care dorești să o promovezi;

  – Realizăm elemente grafice care să îți pune în valoare imaginea (cover-uri personalizate, imagini de profil, etc.);

  – Construim postări comerciale, educaționale sau interactive astfel încât să creștem nivelul de reacție al persoanelor ce fac parte din publicul tău țintă;

  – Promovăm articolele din blog;

  – Conturăm campanii de promovare în funcție de obiectivele stabilite și monitorizăm rezultatele acestora;

  – Ne axăm pe creșterea vizbilității (boost post) anumitor postări astfel încât să ajungem la publicul tău țintă;

  – Concepem și realizăm landing page-uri optimizate pentru campaniile tale promovare;
  Pentru că stabilim încă de la început o strategie coerentă de promovare, te ajutăm să economisești timp, sa optimizezi bugetul alocat și să maximizezi șansele de a atrage cât mai mulți clienți.

  SCHIMBĂM REGULILE JOCULUI!

  Îți analizăm afacerea pentru a îți înțelege clienții, produsele și serviciile astfel încât să construim o versiune a planului aplicabilă 100% doar afacerii tale. Trecem apoi la analizarea amănunțită a statusului site-ului tău, audit SEO avansat, analiza paginilor de Social Media, teste de uzabilitate etc.

  Concepem o strategie de marketing potrivită pentru nevoile afacerii tale. Știm cum să ne folosim de paginile de social media pentru a dezlănțui forța conținutului din site-ul tău și a susține eforturile de SEO, lead generation și vânzare.

  În momentul în care îți pui clientul pe primul loc, poți să faci SEO corect. Așa că îți oferim un avantaj ce nu o să le convină deloc competitorii tăi: servicii SEO gândite să te ducă pe primele poziții prin tactici și strategii etice, pe termen lung.

  Da, oamenii chiar dau click pe ad-uri. Da, campaniile PPC chiar funcționează. Însă doar atunci când sunt realizate așa cum trebuie. Fiecare set de ad-uri este bazat pe performanță, aliniat misiunii și obiectivelor business-ului tău, fiind optimizat pentru a obține rezultatele maxime, la un cost minim.

  Îți oferim servicii de lead generation personalizate, analizând în primul rând piața ta țintă, abordările firmelor concurente, și, în funcție de rezultate, dezvoltăm stimulente relevante, atractive, ce duc la decizii emoționale satisfăcătoare atât pentru clienții tăi, cât și pentru brand.

  Mesajele pe care le conturăm pentru tine sunt menite să impresioneze și să determine acțiunea. Când mail-urile sunt personalizate, clientul simte că face parte din familia ta, că poate să aibă încredere în ceea ce îi spui și ceea ce îi arăți.

  Construim comunități reale în jurul brandurilor sau a produselor, cu o capacitate de influență la nivel afectiv. Dezvoltăm conținut de înaltă valoare cu valențe puternice, strategice, care duc la creșterea interacțiunii cu brandul. Expertiza noastră și strategia de comunicare în mediile sociale se aplică prin dezvoltarea de content relevant, gestionarea comunităților de fani, construirea și dezvoltarea de aplicații unice pentru fiecare client. Administrăm diverse platforme: Facebook, Linkedin, Youtube, Instragram, Google, Tik Tok etc.

  Pachetele noastre de lucru

  PREȚURILE PACHETELOR SUNT OFERITE CU DISCOUNT DACĂ SUNT ACHITATE ÎN AVANS PE MAI MULTE LUNI!
  SUNT PREȚURI FINALE, LA CARE NU SE ACHITĂ TVA!
   • Pentru plata în avans pe 3 luni, se asigură un discount de 10% la valoarea totală!

    

   Ambele pachete includ:

   • Consultanță Gratuită, însă limitată la două ore pe lună. (Discuție video sau telefonică pe Skype/ WhatsApp)
   • Analiză business prezent și pași necesari pentru dezvoltarea în online.

   Dacă pachetele propuse nu sunt potrivite pentru ceea ce ai nevoie în afacerea ta, nicio problemă. Spune-ne ce îți dorești să obții și vom reveni cu o ofertă personalizată nevoilor tale!

  ÎȚI REÎNTOARCEM O PARTE DIN SUMA INVESTITĂ ÎN MUNCA NOASTRĂ, SUB FORMĂ DE RECLAMĂ PENTRU BRANDUL TĂU! ÎȚI REÎNTOARCEM O PARTE DIN SUMA INVESTITĂ ÎN MUNCA NOASTRĂ, SUB FORMĂ DE RECLAMĂ PENTRU BRANDUL TĂU! ÎȚI REÎNTOARCEM O PARTE DIN SUMA INVESTITĂ ÎN MUNCA NOASTRĂ, SUB FORMĂ DE RECLAMĂ PENTRU BRANDUL TĂU!

  • BASIC Plan (Facebook, Instagram)
  • Euro 550
   Lunar
  • 55 Euro ți-i dăm înapoi, lunar! (10% din valoarea lunară, dacă achiți în avans pe 3 luni)

   Facebook, Instagram 1 postare/zi (Lu-Vi)
   20 Facebook, Instagram Story (Lu-Vi)
   Dublăm postările pe Linkedin, dacă se potrivește această rețea

   Campanii plătite (Buget investit separat de către client; alegem împreună reclamele pentru o optimizare a promovării):
   Maxim 3 campanii lunare Facebook;
   Maxim 3 campanii lunare Instagram.

   Bonus: Setarea unui newsletter pe lună, dacă se lucrează cu MailChimp sau Constant Contact.

   Raportare trimestrială.

  • EXPERT Plan (Google, Facebook, Instagram, WordPress)
  • Euro 900
   Lunar
  • 90 Euro ți-i dăm înapoi, lunar! (10% din valoarea lunară, dacă achiți în avans pe 3 luni)

   Facebook, Instagram 2 postări/zi (Lu-Vi)
   20 Facebook, Instagram Story (Lu-Vi)
   Dublăm postările pe Linkedin, dacă se potrivește această rețea
   Adăugăm postări în Google My Company
   Articol Blog – 500 cuvinte
   1 TikTok pe săpt., dacă se potrivește rețeaua, dacă nu, se adaugă la story-uri

   50 Euro boost în Instagram/Facebook (Buget investit de noi, gratuit pentru client, lunar în platformele de social media utilizate la momentul colaborării) – alegem noi modul de promovare și investirea bugetului în reclame

   Configurare si Administrare Google Ads
   Integrare magazin cu Shop Facebook/ Instagram
   Configurare Google Merchant
   Configurare Google  Analytics;
   Implementare Analytics în website-ul clientului, dacă platforma utilizată este WordPress;
   Configurare Google My Company

    

   Campanii plătite (Buget investit separat de către client; alegem împreună reclamele pentru o optimizare a promovării):
   Maxim 10 campanii lunare Facebook;
   Maxim 10 campanii lunare Instagram;
   Maxim 10 campanii lunare Google Ads.

   Dacă website-ul este creat în WordPress:
   Modul PRO (în valoare de 49 Dolari/lună) oferit gratis pe perioada colaborării, pentru optimizarea website-ului;
   Actualizare SEO website;
   Actualizări website periodice;
   Urcare vizualuri campanii.

   Bonus: Setarea unui newsletter pe lună, dacă se lucrează cu MailChimp sau Constant Contact.

   Raportare trimestrială.

  Dacă pachetele propuse nu sunt potrivite pentru ceea ce ai nevoie în afacerea ta, nicio problemă. Spune-ne ce îți dorești să obții și vom reveni cu o ofertă personalizată nevoilor tale!

  Contactează-ne

  Ajutăm o multitudine de tipuri de business să se promoveze în online prin social media, reclame plătite, email marketing sau servicii de copywriting. Hai să discutăm despre cum putem crește împreună business-ul tău, prin campanii eficiente!

  SOLICITARE OFERTĂ