0737007777

Social Media Marketing

Fie ca ai un business la inceput de drum sau acum te pregatesti sa iti lansezi afacerea, noi venim in sprijinul tau cu strategia de marketing online bine structurata si adaptata bugetului disponibil. Azi afacerile care nu sunt prezente si pe internet, au sanse foarte mici sa se dezvolte.

Construim comunitati reale in jurul brandurilor sau a produselor, cu o capacitate de influenta la nivel afectiv. Dezvoltam continut de inalta valoare cu valente puternice, strategice, care duc la cresterea interactiunii cu brandul. Expertiza noastra si strategia de comunicare in mediile sociale se aplica prin dezvoltarea de content relevant, gestionarea comunitatilor de fani, construirea si dezvoltarea de aplicatii unice pentru fiecare client. Administram diverse platforme: Facebook, Linkedin, Youtube, Instragram, Google Plus, etc.

Title

[PACHET SPECIAL] 700 Euro/ Luna

*pret final, nu se achita TVA

 • Strategie Social Media Marketing:

                Consultanta in alegerea strategiei folosite in Social Media;

 • Social Media Content (content & share on SM):

                 Creare/ Optimizare pagini Social Media – FB, Lin, Tw, G+, etc.

                 – Personalizare poza profil – bilunar;

                 – Personalizare cover page – 1/luna;

                 Intocmire plan editorial cu postare zilnica (inclusiv in week-end); se stabileste un calendar al postarilor, pentru aprobare, la inceputul fiecarei luni; *Imaginile sunt oferite de client. (cost separat pentru serviciu de fotografiere/grafica) **Imaginile sunt preluate din galeria foto gratuita Google sau sunt furnizate de client. In cazul achizitiei unor imagini cu drepturi de utilizare, acestea se achita suplimentar de catre client.

 • Facebook + Google Adwords

                Campanii/concursuri promovate prin Facebook Ads (pe baza unui buget separat al clientului)

                – 2 actiuni pe luna (campanie de like-uri, campanie de ppc, concurs, boost post, etc.)

                 Campanie de imagine si pe cuvinte cheie prin Google Adwords ( pe baza unui buget separat al clientului)

 • Raportare si Monitorizare

Bonus lunar:  

Configurare si Monitorizare cont Google Analytics

Editarea si trimiterea unui newsletter (elemente grafice si baza de date- nr. limitat – client, platforma achizitionata de client)Illustration of the thumb up symbol, which is composed of words on social media themes. Isolated on white.

bbg

Social Media in afaceri reprezinta procesul de interactiune a unui brand cu consumatorii si viitori consumatori al acestuia. Scopul nostru este de a construi, mentine si creste o comunitate activa, care va reactiona rapid la cele mai recente tendinte si noutati legate de produsele si serviciile promovate.

Publicul targetat cu ajutorul metodelor de promovare Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Google+, Instagram, etc., coincide cu utilizatorii posesori de conturi. Iar in marea lor parte, este vorba despre persoane cu varsta cuprinsa in general intre 18 si 55 de ani, ce dispun de resurse materiale proprii, interesati si gata sa dea curs achizitiilor efective.

FACEBOOK ADVERTISING

Facebook este o solutie utila si la indemana, atunci cand iti doresti sa consumi un buget relativ mic pentru rezultate imediate. Notorietatea este garantata in randul publicului targetat, se ating obiectivele de vanzare si se constuieste o relatie de durata cu publicul care apreciaza pagina promovata.

GOOGLE ADWORDS & DISPLAY ADVERTISING

Google Adwords este una dinte cele mai eficiente si accesibile metode de promovare online. Campaniile Google Adwords iti oferta posibilitatea de a face cunoscut mesajul tau comercial utilizatorilor de internet, fiind un instrument puternic  pentru cresterea notorietatii si a atingerii obiectivelor de vanzare.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Daca esti interesat sa iti cresti profilul in Social Media si vrei sa iti maximizezi expunerea afacerii tale, noi facem mai mult decat sa iti vindem like-uri, ca alti competitori de pe piata – iti construim si iti dezvoltam profilul online, aducandu-ti astfel un plus de notorietate, clienti si interactiune cu publicul tau tinta. Crestem vizibilitatea pe Internet!

Avantaje:

 • Relevanta: reclama ta vine in intampinarea cautarilor active pe motorul de cautare fiind perfect adaptata nevoilor utilizatorilor;
 • Rapiditate: reclama ta apare aproape instantaneu;
 • PPC(Pay pe Click): platesti doar atunci cand utilizatorii dau clic pe reclama ta, afisarile fiind gratuite;
 • Cost control: control total asupra bugetelor alocate;
 • Targetare eficienta: decizi in ce zona geografica, cui si cand afisezi reclama ta;
 • Rezultate cuantificabile: statistici detaliate asupra performatelor reclamei tale;
 • Versatilitate: poti adapta permanent campaniile tale de promovare la ritmul dinamic al pietei online;
 • Multi- Devices: utilizatorii vor vedea reclama ta indiferent de dispozitivul pe care-l folosesc (laptop, tableta, mobil);

Ai motive sa investesti in Social Media:

– Creezi o identitate generala de brand – mesaj transmis in aceeasi nota scris si vizual, pe numeroase platforme. Tu stabilesti si controlezi vocea oferita brandului tau! Focus pe continut de valoare!

– Cresti curiozitarea publicului tau, pui intrebari! Interactionezi si afli preferintele lui! Stiai ca?… 73% dintre consumatori raman alaturi de un brand pentru tonul lor prietenos de comunicare!

– Esti responsabil de continutul pe care il transmiti, de raspunsurile pe care le oferi comentariilor! Tu #inspiri, #educi, #relaxezi si #convingi!

Fie ca iti trebuie like-uri pe Facebook, followers pe Twitter sau iesi din tipar si te concentrezi pe Google+ si LinkedIn, promovarea pe Social Media este serviciul de care ai nevoie.

Daca esti interesat sa iti cresti profilul in Social Media si vrei sa iti maximizezi expunerea afacerii tale, noi facem mai mult decat sa iti vindem like-uri, iti construim si iti dezvoltam profilul online, aducandu-ti astfel un plus de notorietate, clienti si interactiune cu publicul tau tinta. Crestem vizibilitatea pe Internet!

Ce beneficii vei avea?

 • Vizibilitatea afacerii tale este primul castig adus companiei in care activezi.
 • Notorietatea se construieste usor prin simpla prezenta a afacerii tale on-line.
 • Cresterea vanzarilor online se va realiza mai usor prin campanii de SMM.
 • Continutul distribuit pe retelele sociale reprezinta si o sursa naturala de backlink-uri, fiind foarte utile pentru SEO. Pentru ca in spatele oricarei afaceri se afla oameni, fiind prezent in Social Media, clientii tai pot observa acest lucru, nu uita ca oamenii socializeaza intre oameni.
 • Bugetul alocat acestor strategii de marketing este mult mai mic in comparatie cu banii pe care i-ai investi intr-o promovare traditionala. Poti demera o campanie de Social Media Marketing avand doar cateva sute de lei in cont.

Exemple profile Facebook

Servicii: Sofa Maison de Beaute

Magazin Online: K&R Baby

B2B: Creative Media Minds

social-media-marketing

Solicita o oferta personalizata!

Errors while sending email. Please try again later.
89%
#7c7c7c
Notorietate

99%
#7c7c7c
Vizibilitate

96%
#7c7c7c
Credibilitate

93%
#7c7c7c
Optimizare