0737007777

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Suntem apreciati pentru ca

– suntem un grup de oameni tineri, talentati si inovativi, cu aptitudini diverse;

– ne-am scolit pe bancile unor agentii de publicitate, am adunat cunostinte, am pus in practica si ne-am perfectionat;

– ne diferentiaza disponibilitatea noastra fata de clientii nostri, rapiditatea si atentia pe care o oferim, precum si preturile avantajoase;

– stim ca ideile bune fac diferenta dintre succes si esec, de aceea venim in sprijin cu cele mai bune solutii;

– ne caracterizeaza pasiunea in publicitate si dedicarea in cadrul fiecarui proiect realizat.

– – – – –

“In digital marketing la fel ca si in medicina , un antreprenor va cauta intotdeauna sa gaseasca specialistul cu cele mai bune referinte pt lucrarea pe care o are de executat. Avand in spate anii de experienta  in digital marketing, Lorena reuseste sa acopere si sa atinga cu usurinta taskurile si deadline-urile per fiecare proiect in parte. Lejeritatea in crearea campaniilor Google ADS, Fb ADS, setarea celor de email marketing pentru clientul targetat si pasiunea pentru digital marketing sunt criteriile care ma fac sa o recomand pe Lorena ca un specialist in domeniu… in adevaratul sens”
 
Alin Gebescu, Antreprenor Online & Offline, 02.10.2015

– – – – –

Recomand cu tot dragul serviciile Media Minds. Ei mi-au facut site-ul pe care acum eu il administrez datorita sprijinului lor. Timpul de lucru a fost foarte scurt iar comunicarea excelenta. Pot apela oricand la ei si imediat imi vin in ajutor cu rezolvarea problemelor. Daca doriti o echipa talentata si open-minded, MEDIA MINDS este alegerea potrivita !! 

Madalina Bucur, Director Agentie Imobiliara www.yaele-imobiliare.ro, 28.09.2015Yaelelogo

– – – – –

„Am apelat la serviciile Media Minds, la recomandarea unui prieten, inca de la debutul afacerii mele, stiind importanta vizibilitatii acestui gen de afacere pe site-urile de socializare. Receptivi si creativi in a definitiva strategia de marketing online, cu un raspuns rapid solicitarilor venite din partea unei afaceri in plina dezvoltare. Recomand colaborarea cu echipa Media Minds, pentru mine fiind un suport real in a ma putea concentra pe celelalte aspecte ale afacerii mele.”

Georgeta A. Stoian, Founder&Director www.evolutiv-business.com, 24.11.2014

EB

– – – – –

„Recomand echipa Creative Media Minds, eu lucrez cu ei pe productie publicitara si administrarea actiunilor pe Social Media. Ei mi-au facut site-ul si il au acum in administrare, plus componenta de blog. Raspund rapid la orice solicitare facuta iar rezultatele sunt vizibile pentru business-ul meu.”

Cornelia Decu Chaumont, Director al Scolii de Aromaterapie Stiintica Aromaarmony, 10.11.2014

AA

– – – – –

„Website-ul nostru a fost realizat de echipa Creative Media Minds si ne place foarte mult. Timpul de lucru a fost scurt, pretul foarte bun si comunicarea excelenta. Recomandam cu drag!”

Catalina, Manager www.dulcisevents.ro, 05.11.2014

DE

– – – – –

„De la prima intalnire am comunicat foarte bine si mi-au inteles nevoia de dezvoltare pe online. Am primit solutii si sfaturi desi inca nu legasem o colaborare. Acum agentia ne administreaza partea de Social Media si suntem foarte multumiti.”

Alexandra, Manager www.fashion-statement.com, 10.10.2014

FS

 – – – – –

„Prin serviciile oferite – campanii de marketing online – echipa ne-a livrat rezultatele dorite de noi. Au fost amabili, prompti si cu preturi foarte bune. Recomand!”

Andrei, Manager www.borntofish.ro, 04.05.2014

BTF

– – – – –

Te invitam sa fii urmatorul client multumit de serviciile noastre!