0737007777

Marketing Online

Fie ca ai un business la inceput de drum sau acum te pregatesti sa iti lansezi afacerea, noi venim in sprijinul tau cu strategia de marketing online bine structurata si adaptata bugetului disponibil. Azi afacerile care nu sunt prezente si pe internet, au sanse foarte mici sa se dezvolte.

Construim comunitati reale in jurul brandurilor sau a produselor, cu o capacitate de influenta la nivel afectiv. Dezvoltam continut de inalta valoare cu valente puternice, strategice, care duc la cresterea interactiunii cu brandul. Expertiza noastra si strategia de comunicare in mediile sociale se aplica prin dezvoltarea de content relevant, gestionarea comunitatilor de fani, construirea si dezvoltarea de aplicatii unice pentru fiecare client. Administram diverse platforme: Facebook, Linkedin, Youtube, Instragram, Google Plus, etc.

FACEBOOK ADVERTISING

Facebook este o solutie utila si la indemana, atunci cand iti doresti sa consumi un buget relativ mic pentru rezultate imediate. Notorietatea este garantata in randul publicului targetat, se ating obiectivele de vanzare si se constuieste o relatie de durata cu publicul care apreciaza pagina promovata.

GOOGLE ADWORDS & DISPLAY ADVERTISING

Google Adwords este una dinte cele mai eficiente si accesibile metode de promovare online. Campaniile Google Adwords iti oferta posibilitatea de a face cunoscut mesajul tau comercial utilizatorilor de internet, fiind un instrument puternic  pentru cresterea notorietatii si a atingerii obiectivelor de vanzare.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Daca esti interesat sa iti cresti profilul in Social Media si vrei sa iti maximizezi expunerea afacerii tale, noi facem mai mult decat sa iti vindem like-uri, ca alti competitori de pe piata – iti construim si iti dezvoltam profilul online, aducandu-ti astfel un plus de notorietate, clienti si interactiune cu publicul tau tinta. Crestem vizibilitatea pe Internet!

Avantaje:

  • Relevanta: reclama ta vine in intampinarea cautarilor active pe motorul de cautare fiind perfect adaptata nevoilor utilizatorilor;
  • Rapiditate: reclama ta apare aproape instantaneu;
  • PPC(Pay pe Click): platesti doar atunci cand utilizatorii dau clic pe reclama ta, afisarile fiind gratuite;
  • Cost control: control total asupra bugetelor alocate;
  • Targhetare eficienta: decizi in ce zona geografica, cui si cand afisezi reclama ta;
  • Rezultate cuantificabile: statistici detaliate asupra performatelor reclamei tale;
  • Versatilitate: poti adapta permanent campaniile tale de promovare la ritmul dinamic al pietei online;
  • Multi- Devices: utilizatorii vor vedea reclama ta indiferent de dispozitivul pe care-l folosesc (laptop, tableta, mobil);